Mnoge korisne informacije

Potražite posao na devetom po redu Sajamu poslova u Varaždinu

Objavljeno: 07.04.2016. 19:16

Zadnja izmjena: 07.04.2016. 19:19

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Regionalni ured Varaždin devetu godinu organizira Sajam poslova u Varaždinskoj županiji, a održat će se u četvrtak 14. travnja od 10 do 14 sati.

Cilj Sajma poslova je povećanje mogućnosti zapošljavanja, dostupnosti i razmjene informacija, usklađivanja ponude i potražnje te stvaranja partnerskih odnosa među dionicima tržišta rada.

Sajam je namijenjen poslodavcima, nezaposlenim osobama, ostalim tražiteljima zaposlenja, studentima, učenicima i svima zainteresiranima za aktivno uključivanje na tržište rada, upoznavanje sa sadašnjom ponudom i potražnjom na području Varaždinske županije, te mogućnostima zapošljavanja na razini europskog ekonomskog prostora i Švicarske.

Sudionici na Sajmu poslova bit će poslodavci različitih djelatnosti koji će predstaviti svoja poduzeća, trenutne i buduće potrebe za zaposlenicima, ostvariti direktan kontakt s posloprimcima.

Nezaposlene osobe, moći će se upoznati s potražnjom za kadrovima na području Varaždinske županije, ostvariti osobni kontakt s poslodavcima.

U sklopu Sajma poslova obilježit ćemo Europski dan poslodavaca. Cilj Europskog dana poslodavaca je informiranje poslodavaca o uslugama Zavoda ali i o mogućnostima za nezaposlene osobe koje mogu proizaći iz zajedničke suradnje. Osim na poslodavce fokus Europskog dana poslodavaca stavljen je i na dugotrajno nezaposlene i osobe iznad 50 godina života.

Posjetitelji mogu dobiti informacije o uslugama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, ostvariti kontakt s uspješnim poslodavcima s područja Varaždinske županije, dobiti informacije o poslodavcima, njihovim trenutnim i budućim potrebama za zapošljavanjem, znanjima i vještinama koje traže poslodavci, ispuniti upitnik za zapošljavanje kod poslodavaca, s nekim od poslodavaca već na Sajmu može se obaviti kratki razgovor vezano uz eventualno zapošljavanje te sudjelovati u radionicama i okruglom stolu

Komentari