u caffe baru yeti

FOTO Povodom Međunarodnog dana planina dođite danas na uzbudljivo predavanje koprivničkog alpinista

Objavljeno: 11.12.2017. 14:20

Zadnja izmjena: 11.12.2017. 17:27

Foto: Facebook

Svi ljubitelji planina, planinarenja i alpinizma sasvim sigurno znaju koji je danas dan, stoga povodom Međunarodnog dana planina, navratite danas u 19 sati u Caffe bar YETI Bike & Hike Friendly na atraktivnu planinarsko-putopisnu večer na kojoj će vam alpinist Romeo Sinjeri ispričati uzbudljiva alpinistička iskustva, a već od samog pogleda na fotografije koje vam donosimo, zavrtjet će vam se u glavi.

Romeo Sinjeri, poznati koprivnički alpinist i član HPD "Bilo", koji je u kratkom vremenu od kada se bavi alpinizmom osvojio brojne tehnički vrlo zahtjevne alpske vrhove u planinarsko-putopisnoj večeri "Bilovac u alpskim prostranstvima" pričat će vam o zimskom usponu na Jalovec od 1645 metara, o najvišem vrhu Istočnih Alpi - vrhu Ortler koji se nalazi na 3905 metara te o adrenalinskom prijelazu grebena Zeleniške špice u Kamniško-Savinjskim Alpama.

Nadahnjujuću priču o osobnom doživljaju prirode i planina potkrijepit će 20 minutnim videom i brojnim slajdovima s posebnim osvrtom na tehnički najzahtijevnije dijelove njegovih uspona. Bez sumnje, biti će ovo prava poslastica za sve planinare, alpiniste i sve one kojima adrenalinski podvizi predstavljaju izazov.

Komentari