u prostorima CISOK-a Varaždin

POZIV NA RADIONICU Ako ne znate napisati životopis, ovo je prilika da naučite

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 18.01.2020. 09:36

Zadnja izmjena: 18.01.2020. 09:38

U utorak, 21.01.2020. u 10.00 sati u prostorima CISOK-a Varaždin, održati će se radionica pod nazivom „Moj Europass životopis“.

Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama, tražiteljima posla i studentima, koji bi željeli naučiti kako ispravno popuniti ovu formu životopisa ili samo provjeriti da li su to (već) dobro napravili.

Pravilno popunjen Europass životopis na jasan i pregledan način, logičnim redoslijedom potencijalnim poslodavcima pregledno prikazuje stečene vještine i kvalifikacije. Informacije predstavljene na taj način su jasne i usporedive na području Europske unije, a i naši poslodavci sve češće traže da prijava za posao sadržava životopis u Europass formatu. Na ovoj radionici sudionici će dobiti  konkretne upute o ispunjavanju Europass životopisa, a isto tako imati će priliku na licu mjesta sastaviti svoj primjerak.

Obavezna je najava sudjelovanja na radionici pa pozivamo sve zainteresirane da nam se jave telefonom na 042 302 179 ili putem elektroničke pošte na [email protected] .

 

Komentari