VARAŽDIN I VARAŽDINSKA ŽUPANIJA

Pozivaju se djevojke od 17-26 godina da se prijave na izbor za Miss Supranational

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 21.05.2020. 08:21

Zadnja izmjena: 21.05.2020. 08:24

Lena Radanović, direktorica izbora za Miss Supranational za Varaždinsku županiju poziva sve djevojke od 17 do 26 godina, koje imaju volju i predispozicije da dođu na casting 6.6. u hotel Turist s početkom u 11 sati.

Sve zainteresirane djevojke se mogu prijaviti na mail [email protected] ili u inbox na facebook stranici. Vec 11- tu godinu za redom održat će se svijetski izbor Miss Supranational of the world, a Hrvatska i ove godine bira svoju delegiranu predstavnicu.

Regionalni izbor Miss supranational Varaždina i Varaždinske županije održat će se 21.6. 2020.u hotelu Turist, a kako najavljuju iz organizacije, bit će to bogata večer puna glamura i iznenađenja.

Važno je napomenuti da svjetski izbor u direktnom prijenosu prati više od 100 zemalja, a isto toliko delegiranih predstavnica se bori za tu prestižnu svijetsku titulu. U samu produkciju izbora uključeni su profesionalci iz područja koreografije, stylinga, frizure, make up-a, inspicijencije i sl. kako bi sam izbor opravdao visoka očekivanja publike, učesnika i pokrovitelja. Izbor su mnogi podržali, a finalistice će biti nagrađene vrijednim nagradama od strane sponzora.

 

Komentari