Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za provedbu podmjere  6.2. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ tipa operacije 6.2.1. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivredne djelatnosti u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Vezano uz objavljeni natječaj Općina Vinica u suradnji sa Međunarodnom agencijom za razvoj d.o.o. i Općinom Donja Voća organizira predstavljanje navedenog Natječaja koje uključuje pregled prihvatljivosti prijavitelja, aktivnosti, troškova, potrebnu dokumentaciju i sva ostala pitanja vezana uz prijavu i provedbu projekata. Osim prezentacije Natječaja, Međunarodna agencija za razvoj d.o.o. održat će i prezentaciju novog promotivnog web portala Visit Village.

Predstavljanje će se održati u petak, 16.veljače., u 18:00 sati, u zgradi Općine Vinica te se ovim putem pozivaju svi zainteresirani OPG-ovi s područja Općine Vinica i Općine Donja Voća na ovo edukativno predstavljanje i prezentaciju.

Ključne riječi: Donja Voća, donja voća, Vinica, vinica,

Komentari

12.02.2018. 12:32h Zadnja izmjena: 12.02.2018. 13:03