manifestacija

Koncerti, predstave, stand up - evo što donosi Ljeto u Varaždinu

Ljeto u Varaždinu organizira Turistička zajednica Grada Varaždina u suradnji s Gradom Varaždinom
Objavljeno: 09.06.2021. 11:29

Zadnja izmjena: 09.06.2021. 12:07

Foto: Dino Možek

Predstavljena je ovogodišnja manifestacija Ljeto u Varaždinu koja će se održavati u razdoblju od 3. lipnja do 14. kolovoza sa 100 različitih programa.

Ljeto u Varaždinu organizira Turistička zajednica Grada Varaždina u suradnji s Gradom Varaždinom, a program ovogodišnje manifestacije predstavila je direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Varaždina Jelena Toth s gradonačelnikom Nevenom Bosiljem i organizatorima programa.

Počevši s 11. lipnja, u Vili Bedeković će nastupati poznata lica s glazbene scene poput Amire Medunjanin, Mie Dimšić i Marka Tolje, Silente, Crvene jabuke, Mejaša, 4 Tenora, Massima, Nine Badrić i Vatre. Također, u dvorištu Vile Bedeković 11. srpnja održavat će se premijera predstave "Matijaš Grabancijaš Dijak" koja će se izvoditi još četiri puta tijekom srpnja.

U dvorištu palače Sermage nastupit će Damir Kedžo s koncertom Poljubi me sad, a HNK će izvesti premijeru predstave "Hamlet v hudom saftu" koja će se izvoditi šest puta tijekom cijelog srpnja. Isto tako, u dvorištu palače će se kroz srpanj i kolovoz održavati Ljetno kino ponedjeljkom.

Na Trgu Miljenka Stančića održavat će se koncerti i stand-up večeri, dok je sličan plan i za Kapucinski trg gdje će nastupati stand-up komičar Alexandar Lazić, održat će se radionica sviranja gitare, a četiri puta kroz srpanj će se održavati i plesne večeri.  

Cjelokupni program za pojedinačni mjesec možete pogledati na linku.

Komentari