kino gaj

PREMIJERA Dođite na premijeru filma 'Život od milijun dolara' o svima poznatoj preminuloj djevojčici Nori Šitum

Objavljeno: 09.11.2017. 09:11

Zadnja izmjena: 09.11.2017. 09:16

Foto: Facebook

Prisjetimo se roditelja petogodišnje djevojčice Nore Šitum, koji su nakon što su iscrpili sve medicinske mogućnosti u Hrvatskoj krenuli u finalnu bitku za život svoje kćerke. Đana i Ivica pokreću humanitarnu akciju za spas svojeg djeteta koja na noge podiže cijelu Hrvatsku... 

U toj akciji građani su u samo tjedan dana prikupili gotovo milijun dolara za Norino liječenje u SAD-u. Nažalost, Nora nije izdržala te dva mjeseca kasnije umire, a njezini ožalošćeni roditelji vraćaju se u Hrvatsku, pronalazeći utjehu u činjenici da će s preostalim novcem pomoći nekoj drugoj bolesnoj djeci.

No, udruga preko čijeg se računa prikupljao novac za Norino liječenje na brojne upite roditelja koliko je novaca preostalo, nepreciznim su odgovorima skrivali točan iznos. Iduće četiri godine Norini roditelji prolaze kroz medijski i pravni pakao, pokušavajući otkriti što se dogodilo s novcima prikupljenim za liječenje njihovog djeteta, a koji su trebali biti namijenjeni drugoj bolesnoj djeci.

Što se sve događalo i kroz što su sve roditelji male Nore morali prolaziti pogledajte na premijeri filma 'Život od milijun dolara' u Kinu Gaj 16. studenog u 20 sati kada će ujedno i gostovati autor filma Robert Tomčić Zuber. Karte od 15 kuna mogu se kupiti u Suvenirnici na Korzu, a sav iznos namijenjen je za humanitarne svrhe.

 

Komentari