besplatni program

Nadopunite svoja poduzentička znanja i vještine - prijavite se na Akademiju za poduzetništvo

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 15.09.2020. 11:20

Zadnja izmjena: 15.09.2020. 11:20

Pučko otvoreno učilište Varaždin objavilo je javni poziv za upis kandidata na Akademiju za poduzetništvo. Riječ je o besplatnom programu za polaznike, namijenjenom varaždinskim poduzetnicima i obrtnicima koji žele steći poduzetnička znanja i vještine s naglaskom na transformaciju poduzeća i inovacije.

Predavači su redom uspješni poduzetnici koji će u programu u trajanju 160 sati u 11 modula prenijeti svoja iskustva i znanja na deset polaznika. Program financira Grad Varaždin, a rok za prijavu putem interneta  je do 5. listopada 2020. u 24 sata. Svi odabrani kandidati pristupit će intervjuu. Detalji programa objavljeni su na službenim stranicama učilišta, a prijave se podnose putem online obrasca objavljenog ovdje. 

Bit će to već treća generacija polaznika Akademije za poduzetništvo u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Varaždin i uz financiranje Grada Varaždina. Jedna je to od niza uspješnih mjera kojima Grad Varaždin nastoji unaprijediti varaždinsko poduzetništvo i obrtništvo te mu pomoći u prevladavanju trenutne ekonomske situacije. 

 

Komentari