predblagdansko vrijeme

Program 'Mali advent u Marofu' počinje već ovog četvrtka ispred KC Ivan Rabuzin

Objavljeno: 21.11.2016. 11:26

Foto: Arhiva/TZ Novi Marof

Stanovnici Novog Marofa, ali i svi gosti koji u predblagdansko vrijeme navrate u grad imat će priliku uživati u uistinu jedinstvenom i bogatom programu 'Malog adventa u Marofu' koji će se održavati ispred Kulturnog centra Ivan Rabuzin.

Sve počinje već u četvrtak 24. studenog u 18.00 sati kada se otvara božićni sajam u holu KC Ivan Rabuzin što će uz kratki prigodni program biti savršena prilika za nabavku adventskih vijenčića i drugih prigodnih božićnih poklona.

Svake subote će posjetitelji slušati nastupe zborova, Kulturno - umjetničkog društva Novi Marof, dječjeg zbora, dok će posljednju subotu u nizu, onu 17. prosinca, 'Mali advent u Marof' posjetiti i dugoočekivani gost, Djed Mraz.

Programu će se pridružiti i Grofica Lujza i dramska družina 'Ozana', a svake subote će se i zapaliti po jedna adventska svijeća.

Organizatori programa, Turistička zajednica Grada Novog Marofa, Pučko otvoreno učilište i Caffe bar Inn su udružili snage za ovogodišnji 'Mali Advent u Marofu' kojim će se obilježiti predbožićno vrijeme i učiniti ga veselijim. 

 

Komentari