U subotu 10. studenoga, Općina Petrijanec u suradnji s članovima Mjesnih odbora te udrugama, organizira manifestaciju pod nazivom „Petrijanečka jesenska večer“ koja će se održati u Društvenom domu u Petrijancu.

Uz nezaobilazne jesenske zaštitnike – kestene i mošt te tradicionalna jela i slastice ovoga kraja, posjetitelji će moći kušati specijalitete koje će pripremiti petrijanečki lovci te ribiči, kao i domaće proizvode lokalnih poljoprivrednih gospodarstava te članova udruga s područja općine.

U prigodnom kulturno zabavnom programu koji će započeti u 18 sati, nastupit će odrasla i dječja skupina Kulturno-umjetničkog društva Petrijanec, Dječji vrtić Bambi, dramska skupina „Ka te briga mi“ dok će se za dobro raspoloženje pobrinuti petrijanečki tamburaši. 

U pripremi i realizaciji „Petrijanečke jesenske večeri“ sudjeluju udruge s područja općine a prihod od same manifestacije ove godine biti će namijenjen Osnovnoj školi Petrijanec. Dođite i provedite jesensku večer u ugodnoj i opuštenoj atmosferi u Petrijancu. 

Komentari

09.11.2018. 15:18h Zadnja izmjena: 09.11.2018. 15:25