ljeto u marofu je in

Provedite zabavno ljeto u Marofu uz Viziju band, Tragove, Dobre vibracije i brojne druge

Objavljeno: 13.06.2017. 16:51

Zadnja izmjena: 13.06.2017. 16:51

Ovog ljeta u Novom Marofu očekuje nas prava uživancija. Ako ste u prilici, nemojte nikako propustiti nastupe brojnih bendova jer zabava je zagarantirana.

Na terasi KC 'Ivan Rabuzin' već od ovog petka možete doći vidjeti i čuti Zodiac Band koji koji će se pobrinuti za dobru svirku i zabavu. Nakon Zodiac Banda, 21. lipnja slušati ćemo Tragove koji su sa svojom kvalitetom svirke i energičnim nastupima uspijeli u vrlo kratkom roku osvojiti veliki broj publike. Bend pod nazivom Dobre vibracije nastupati će 24. lipnja, a kao i što sam naziv benda govori, ne sumnjamo da ih neće i biti. Prvog dana srpnja nastupaju legendarni Mitri, a 8. srpnja Marofom će odijekivati zvuci žice jer dolazi TS Terca.

Sredina srpnja rezervirana je za Rikverc bend koji za sebe kažu da su "band koji sviraju za usamljene koke i za ljude srednje generacije" pa vjerujemo da će se netko i tu pronaći. Za sve ljubitelje Bijelog Dugmeta, 22. srpnja čuti ćete njihove najveće hitove koje će pjevati Pastiri, s obzirom da je band osnovan s namjerom izvođenja samo i isključivo pjesama Bijelog Dugmeta. TS Prava ekipa 11. kolovoza ponovno će žicom 'dirnuti u srce', a za sam kraj Vizija band 1. rujna će zaokružiti ljeto u Marofu svojim genijalnim performansima čiji se koncerti pamte i prepričavaju još dugo.

Nemate razloga propustiti ovako nešto, provjerite zašto je i ove godine u Novom Marofu ljeto in i 'place to be'.

Komentari