povodom dana žena

Pruža vam se rijetka prilika da uživo slušate legendarna Srebrna Krila i Vladu Kalembera!

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 27.02.2020. 15:45

Zadnja izmjena: 02.03.2020. 10:05

Popularni Vlado Kalember i Srebrna Krila održat će koncert u subotu, 7. ožujka ove godine u 20 sati, u dvorani Osnovne škole Gustav Krklec u Maruševcu. Poklon je to Općine Maruševec svim ženama, u povodu obilježavanja Međunarodnog dana žena.

Nakon prošlogodišnjeg koncerta Rajka Suhodolčana i Klape Kampanel, ove godine će Kalember i Srebrna Krila podsjetit publiku na svoje hitove poput „O Ana“, „Zakuni se ljubavi“, „Lili“, „Ja nisam kockar“, „Nek živi ljubav“, „Šalio se ja“, „Manuela“ i mnoge druge. Srebrna Krila osnovana su 1978. godine, a njihova prva ploča „Srebrna krila“ dostigla je dijamantnu nakladu. Srebrna krila pripadaju u skupinu bendova koji su obilježili 80-te na glazbenoj sceni bivše države. Uoči koncerta nastupit će LAJK.

Obilježavanje Dana žena u Maruševcu nastavlja se predstavom „Pokopaj me nježno“ Kerekesh Teatra, u sklopu 11. Tjedna smijeha. Komedija koja se bavi prijeko potrebnim deficitarnim zanimanjem uprizorit će Jan Kerekeš, Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Goran Koši, Matko Knešaurek i Mijo Pavelko u četvrtak, 12. ožujka u 20 sati, također u dvorani Osnovne škole Gustav Krklec u Maruševcu.

Ulaz na koncert i predstavu za sve je građane besplatan!

Komentari