Rotary club Varaždin 1181 poziva na humanitarnu izvedbu komedije ''Pivo'' u HNK

Objavljeno: 19.11.2015. 16:37

Zadnja izmjena: 23.02.2016. 13:17

Foto: Teatar Gavran

Rotary club Varaždin 1181 ponovno je humanitarno aktivan te je u suradnji s teatrom Gavran organizirao humorističnu predstavu, putem koje će prikupiti novac namijenjen udruzi Stakleno zvono.

Povodom nove humanitarne akcije, danas je održana i konferencija za medije, kojom prilikom predsjednik RC-a Varaždin 1181 Darko Mehun i član kluba Ignac Klarić pozvali sve zainteresirane da 28. studenog u 20,00 sati doću na predstavu Pivo.

Pivo je neobična komedija koja govori o ocu i sinu i njihovu odnosu tijekom 60 godina. Autor Miro Gavran s puno je humora i topline prikazao suvremene prepoznatljive karaktere koji nas vode kroz situacije koje su mnogi od nas proživjeli s roditeljima ili s djecom.

Šarmantno se poigravajući mačističkim mitovima i međugeneracijskim odnosima, Zlatko Ožbolt i Jakov Gavran izgradili su u ovoj suptilnoj predstavi uvjerljive životne likove, vođeni sigurnom redateljskom rukom velike hrvatske glumice Helene Buljan.

Ovaj kulturno-humanitarni događaj održat će se u Gledalištu HNK Varaždin. Ulaznice po cijeni od 50 kuna za balkon, 100 kuna za mjesto u parteru i 150 kuna za mjesto u loži, mogu se kupiti na blagajni HNK te u Galeriji Klarić u Varaždinu.

Sav prihod od prodaje ulaznica, namijenjen je udruzi Stakleno zvono za pomoć osobama s autizmom sa varaždinskog područja.



 

Komentari