kreacija dejana levačića

Saznajte kako miriše Špancirfest - priuštite si rođendanski parfem "18"

Objavljeno: 09.08.2016. 12:32

Zadnja izmjena: 09.08.2016. 12:32

Varaždinski Špancirfest  za svoj je 18. rođendan iznenadio obožavatelje i predstavio im svoj parfem prikladnog imena 18. Tako će svu čaroliju najkreativnijeg uličnog festivala, koji se održava od 19. do 28. kolovoza, posjetitelji moći nositi sa sobom cijelu godinu.

Parfem 18, poznatog hrvatskog kreatora parfema Dejana Levačića, dolazi u tri zavodljive ženske varijante namijenjene ljepšem spolu svih generacija i ukusa, te u jednoj muškoj.

 - Parfem 18 jedan je od mojih najdražih izazova u osmišljavanju parfema jer sam imao potpunu slobodu u dizajniranju. U jednom od njih kao glavnu notu koristio sam tamjan i na njemu sam najviše radio - izjavio je Dejan Levačić te dodao kako je tamjan izuzetno zahtjevna esencija u kreiranju parfema koju malo tko ima hrabrosti koristiti, a on je najviše zadovoljan upravo tom varijantom parfema.

- Smatram da će oduševiti sve posjetitelje koji ga kupe te me izuzetno raduje što ću ga predstaviti upravo na Špancirfestu - kazao je Dejan.

Zajedničko obilježje svim parfemima razigran je i lepršav miris, pun radosti, samopouzdanja, snage, ljubavi i ljepote. Ukratko, sve ono što predstavlja i sam festival Špancirfest. Parfemi se prodaju u edicijama od 50 ml, sadrže 30% esencija te su u potpunosti izrađeni u Hrvatskoj. Cijena je 125 kuna, a pronaći ćete ih u Uskoj ulici.

 

Komentari