Skydive Croatia

Radi velikog interesa, skokovi s padobranom opet u Varaždinu!

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 28.04.2021. 14:43

Zadnja izmjena: 28.04.2021. 14:49

Skydive Croatia je uspješno odradila organizaciju 1. Varaždinskog Boogia na Aerodromu u Varaždinu i radi velikog interesa donijeta je odluka o novim terminima 2. Varaždinskog Boogia koji će se održati na istoj lokaciji 15. i 16.5.2021.g. 

Oko 80 novih tandem padobranaca su se po prvi puta iskušali u skoku s padobranom u tandemu s instruktorima, ali su na njemu i sudjelovali mnogobrojni licencirani padobranci kojima je padobranstvo način života.

- Radi velikog interesa i novi termini su se počeli ubrzano puniti stoga molimo sve zainteresirana da se što prije prijave i rezerviraju svoje mjesto za padobranske skokove u Svibnju - poručuju iz organizacije. 

Rezervacije termina možete obaviti na ovom linku: Tandem skok rezervacija. Ostale informacije o Eventu možete pronaći na FB stranici Varaždin Boogie.

- Posebno zahvaljujemo gradskoj tvrtki Parkovi d.o.o. koja je uložila veliki trud da prostor i Aerodromsko uređenje bude na razini jednog ovakvog Eventa te se nadamo da ćemo vam kroz našu uspješnu suradnju donijeti još mnoštvo ovakvih događanja - poručuju iz organizacije.

Komentari