u organizaciji tz novog marofa

Sljedeći vikend ''Dani vrganja u Paki''- evo cijelog programa

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 09.09.2017. 16:27

Zadnja izmjena: 09.09.2017. 16:31

Foto: Arhiva

U organizaciji TZ Grada Novog Marofa i udruge privatnih šumovlasnika „Graber“ , 16 i 17. rujna održat će se manifestacija „ Dani vrganja u Paki “.

Sastavni dio manifestacije je i stručni skup s aktualnim temama iz područja šumarstva i šumskih proizvoda pa iz organizacije pozivaju sve zainteresirane da dođu u subotu, 16.rujna u 18.00 sati u KC Ivan Rabuzin. Organizator skupa je Lokalno akcijska grupa LAG Prizag.

U nedjelju slijedi opušteniji dio manifestacije. Posjetitelji će se moći natjecanje u berbi vrganja i drugih gljiva, djeca će uživati u edukativnim igrama, a odrasli će moći posjetiti utvrdu Paka uz stručnog vodiča.

Oni malo brži moći će otrčati zabavnu cross utrku – PAKA CROSS koja ima jako zanimljive i vesele postaje. Dužina joj je otprilike 5 km, a ni biciklisti nisu zaboravljeni. PAKA BAJK naziv je biciklijade koja će u putpunosti pokazati što je to priroda. Dužine je 14 km i većim dijelom ide brežuljkastim i šumovitim predjelima i isključivo je za MTB bicikle.

Za ponudu hrane i pića biti zadužen Damir Crleni, vrsni i nagrađivani kuhar koji će za vas pripremati delivije od vrganja i tartufa, a bit će tu i zabavni program sa ugostiteljskom ponudom u velikom šatoru na igralištu kod kapelice.

 

Komentari