Špancirfest Varaždincima poklanja feštu uz Diskobajagi, uskoro poznat i program!

Objavljeno: 02.06.2012. 16:25

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Bliži nam se Špancirfest. Pripreme su u tijeku, a da se pravovremeno zagrijemo za ovogodišnji festival dobrih emocija odlučili smo našim najvjernijim fanovima u subotu 9. lipnja, pokloniti dobar party, a tog će dana biti poznat i program ovogodišnjeg Špancirfesta! Za feštu će biti zadužen – Diskobajagi, jedan od najboljih DJ/VJ dvojaca iz regije kojeg smo pozvali u goste.

Dečki će svirati u Lounge baru Ritz (Franjevački trg 1, 42000 Varaždin), a ulaznice za ovaj party zagrijavanja dobit će ograničeni broj sretnika preko Facebook nagradne igre. Ulaznica neće biti u slobodnoj prodaji!

U Facebook nagradnoj igri jedini je zadatak na „timeline“ stranice Špancirfesta (http://goo.gl/WQrYU) zalijepiti fotografiju s jednog od prošlogodišnjih Špancirfesta na temu „Zabavljamo se na Špancirfestu“.

-  Odluku o tome tko će osvojiti ulaznice donijet će žiri Špancirfesta, na temelju nekoliko kriterija; originalnost fotografije, umjetnička kvaliteta, pogođenosti zadane teme, a ni broj „likeova“ i broj „shareova“ neće odmoći – kažu organizatori te dodaju da je više informacija o pravilima nagradne igre dostupno na FB stranici Špancirfesta.

Iza imena Diskobajagi skrivaju se Brano Jakubović i Vedran Mujagić, inače članovi Dubioza Kolektiva. Da znaju kako dobro rasplesati publiku, dokazali su prošle godine na afterpartiju Špancirfesta, gdje su na oduševljenje svih prisutnih miksali hitove i spajali nespojive glazbene pravce, a sve to zapaprili zabavnim, ali i bizarnim video projekcijama. Njihov najjači adut je faktor iznenađenja tako da su im setovi uvijek zanimljivi i nepredvidljivi, pa ne sumnjamo da će nas i ovaj puta počastiti pravim plesnim spektaklom.

Party u Ritzu počinje u 22 sata, a zabava će trajati do ranih jutarnjih sati.

Na linku ispod pogledajte kako je to izgledalo na prošlom Španciru.

http://www.youtube.com/watch?v=GZ9Vo06uAvM

Lounge bar Ritz možete pronaći i preko njihovih službenih stranica: http://loungebarritz.com/hr/kontakt/.

Komentari