Srednja škola Novi Marof organizira „Sajam poduzetništva i poduzetničkog obrazovanja“,a kojem je cilj promocija poduzetničkog i cjeloživotnog obrazovanja, kao i promocija poduzetnika i obrtnika te obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Sajam će se održati u petak, 18. listopada 2019. godine, u Kulturnom centru „Ivan Rabuzin” u Novom Marofu (Antuna Mihanovića 3), s početkom u 10.00 sati.

Ove godine naglasak je stavljen na edukativni dio u vidu raznih predavanja s temama koje interesiraju poduzetnike i obrtnike. Želja organizatora je približiti im aktualnosti, mogućnosti financiranja projekata, natječaje koji su u tijeku ili pripremi, prikazati na koji način otvoriti tvrtku ili obrt, koji su prvi najvažniji koraci i informacije te prikazati primjere dobre prakse. U cijelu organizaciju Srednja škola Novi Marof, kroz svoj Organizacijski odbor sajma, uključuje učenike koji će biti u ulozi moderatora, glazbenika, novinara, fotografa, izlagača, volontera, kao i učenike ekonomskog smjera koji će slušati predavanja te imati mogućnost postavljanja pitanja.

Ključne riječi: marof, sajam poduzetništva,

Komentari

16.10.2019. 09:25h Zadnja izmjena: 16.10.2019. 09:30