bogati i zanimljivi program...

Subota je idealno vrijeme za posjet placu s cijelom obitelji - evo što vas sve očekuje

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 26.06.2018. 09:40

Zadnja izmjena: 26.06.2018. 09:47

Na placu se u subotu, 30. lipnja slavi vrhunac sezone: svi koji navrate ujutro uživat će u bogatoj ponudi, kušati sezonske zalogajčeke i zabaviti se uz nagradne kvizove, izazove i igre. Za najmlađe tu su besplatne kreativne radionice i voćno-povrtni facepainting. Poslijepodne od 16 sati održat će se još jedan Dječji plac – najveći sajam rabljene dječje odjeće i obuće.

Čak i oni koji nisu često na placu, u ovo doba godine zaista bi ga trebali posjetiti. Naime, kraj lipnja i službeno je vrhunac sezone - klupe su prepune svježeg voća i povrća lokalnih OPG-ova. Borovnice, lubenice, maline, trešnje, marelice, breskve, nektarine, mladi krumpir, salata i zelje, rajčice, krastavci, mladi grašak i mrkva – te još mnogo toga – dostupni su sada na placu u najsvježijem izdanju. Za one koji ostatak godine kuhaju 'nabrzaka' sa smrznutim namirnicama, baš je sada idealno vrijeme za promjenu. S obzirom na bogatu ponudu, cijene su vrlo konkurentne pa će kupnja na placu ujedno ostaviti i koju kunu više u kućnom budžetu.

A da bi posjet placu bio još zanimljiviji, u subotu posjetitelje očekuju  nagradni kvizovi, igre i izazovi inspirirani ljetnim namirnicama, dok će najmlađi uživati u voćno-povrtnom besplatnom facepaintingu i kreativnim radionicama. Istog dana poslijepodne od 16 sati slijedi još jedan Dječji plac – najveći i najposjećeniji sajam rabljene dječje odjeće i obuće.

Komentari