emocije u centru svijeta

Sutra u Ludbreškoj knjižnici uživajte u poeziji iz upravo izdane zbirke Fatamorgana

Objavljeno: 05.06.2017. 17:55

Zadnja izmjena: 05.06.2017. 17:58

Foto: Arhiva

Ovih je dana u izdanju izdavačke kuće TIVA izašla zbirka poezije Fatamorgana koju potpisuju četiri autora - Nenad Slukić, Zvonko Zečević, Đurđica Garvanović-Porobija i Marija Gradečak.

Troje od njih - s izuzetkom Marije Gradečak koja je spriječena doći - sutra u  19.30 predstavljaju ovu zbirku u Gradskoj knjižnici Mladen Kerstner u Ludbregu. Događaj je nazvan Epicentar emocija u centru svijeta.

- Mi smo skupina pjesnika-entuzijasta, različitih po stilu i tematici, ali nas povezuje zajednička ljubav prema poeziji. - izjavila nam je Đurđica Garvanović-Porobija. I doista se radi o pjesnicima s različitim zaleđem - odvjetniku, glumcu, dizajnerici i doktorici književnosti. A sutra ćete imati prigodu i otkriti tko je tko među njima.

Događaj će glazbeno popratiti svojim neuobičajenim muziciranjem na gongu Mia Frangeš. Moderatorice su Edita Kutnjak-Zlatar i varaždinska pokretačica pjesničkih okupljanja Ljubica Ribić. Za sve one koji vole poeziju, vjerujemo da će ovo biti zanimljiva i nadahnjujuća večer.

Komentari