u velikoj dvorani KTC-a

Sutra u Stažnjevcu jubilarna 10. priredba „Naša djeca – vjesnici proljeća“ KUU Stažnjevec

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 02.03.2018. 15:00

Zadnja izmjena: 02.03.2018. 16:21

Kulturno umjetnička udruga Stažnjevec u subotu, 3. ožujka, u velikoj dvorani KTC-a priređuje jubilarnu 10. priredbu „Naša djeca – vjesnici proljeća“.

Manifestacija, koja se u Stažnjevcu isprva održavala kao proslava Dana žena u čijem su sklopu nastupala djeca i lokalni glumci, u međuvremenu je postala toliko popularna da se zbog velikog posjeta i interesa da se proslavi pridruže i mještanke i mještani okolnih naselja i Ivanca, morala preseliti u veće prostore.

Interes je velik i ove godine, što potvrđuje da će se prvom dijelu programa pridružiti oko 250 sudionika, dok ih se još barem stotinjak više očekuje u drugom dijelu sa zabavnim programom, koji počinje u 19 sati plesom, stihovima i pjesmom u izvedbi djece okupljenih u Stažnjevečkim zvjezdicama.

I ove godine domaćini su za publiku priredili iznenađenje, a kakvo, to možemo samo nagađati (lani je to bila muško-ženska baletna izvedba Labuđeg jezera, koja je do suza nasmijala okupljene), međutim, nema sumnje da će biti puno smijeha.

Glumit će Mladi komedijaši, a nastupit će i seniori iz Glumačke družine Komedijaši te izvesti novu komediju Načelnica, koju su premijerno prikazali na nedavnim Danima glume u Stažnjevcu.

Nakon cjelovečernjeg programa slijedi zabava i ples uz domaće Ekstra veseljake.

Komentari