raj za zaljubljenike u brzinu..

TRACK DAY NOVI MAROF - dođite sa svojim ljubimcem i ''letite'' po trkaćoj stazi bez ograničenja!

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 13.04.2018. 09:12

Zadnja izmjena: 13.04.2018. 09:17

Svi ljubitelji automobila i brze vožnje konačno će doći na svoje! BlackListed Inc.  28. travnja s početkom u 8 sati organizira prvi ovogodišnji cjelodnevni TrackDay na karting stazi "Rauš" Novi Marof. 

Track Day je organizirani event u kojem svako može sa svojim osobnim voziliom, registriranim za cestu, voziti po trkaćoj stazi. Većina trkaćih staza u svijetu
organizirana je na način da za vrijeme javnog track day eventa dozvoljeno je voziti bez
ograničenja, ali samo utrkivanje striktno je zabranjeno.

Kako poručuju iz organizacije, cilj ovog prvog cjelodnevnog i službenog track day-a u Novom Marofu je okupiti što veći broj zaljubljenika u automobilizam i auto moto sport u Hrvatskoj. Poručuju također kako ceste nisu trkaća staza i da za to postoji mjesto i vrijeme, a Novi Marof je upravo prava prilika za to!

Ulaz za sve posjetitelje je besplatan, a korištenje staze je isključivo na vlastitu
odgovornost. Za detalje se možete javiti ekipi Blacklisted-a na stranicu na facebook-u ili na email: [email protected]

Inače, Autoklub "Blacklisted" osnovan je u 4.mjesecu 2018. godine u Čakovcu, nakon što su petorica zaljubljenika u automobile, Siniša Baksa, Ivan Vadla, Boris Novak, Saša Horvat i Marin Kuharić, odlučili da je vrijeme da se na ovim prostorima nešto pokrene oko automobilizma i organizacije što većeg broja događanja u tom segmentu jer toga u ovom  sjevernom dijelu Hrvatske zasigurno fali.

 

Rezultati ankete

Biste li voljeli vidjeti više automoto scene u našoj županiji?

Da

93%

Ne

7%

Komentari