upisi do 25. rujna

Traju upisi u filmsko kreativni studio VANIMA- evo detalja

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 11.09.2017. 15:43

Zadnja izmjena: 11.09.2017. 15:49

Varaždinski filmski kreativni studio VANIMA prošle je školske godine proslavio svojih velikih 30 godina rada, a u ovoj školskoj godini priprema nove grupe za djecu i mlade. Udruga djeluje u sklopu Centra za mlade u Preradovićevoj ulici u Varaždinu.

U grupe za animirani film koje vode voditelji VANIME, osim redovnih članova udruge mogu se uključiti sva zainteresirana djeca s navršenih 8 godina starosti. Osim grupa za animirani film od ove školske godine djeca mogu upisati i foto grupu koju će voditi inženjerka multimedije, suvoditeljica VANIME Ana Sever. Foto grupa namijenjena je za djecu od 8 do 12 godina starosti. Grupe će s radom započeti početkom listopada i traju cijelu školsku godinu.

Srednjoškolci i studenti pak mogu sudjelovati u grupi gdje će imati prilike raditi eksperimentalne filmove. Drugu godinu za redom VANIMA organizira program Varaždinska tvornica eksperimentalnog filma za zainteresirane mlade od 15 do 30 godina starosti. Program će s radom krenuti početkom listopada, a trajat će do kraja godine.

Upisi u sve navedene grupe traju do 25. rujna. Zainteresirani za navedene aktivnosti, kao i za sve dodatne informacije vezane uz VANIMU, mogu se javiti na mail: [email protected] ili na mob. 091/798-0858.

 

 

 

Komentari