Salsa kakvu plešu na Kubi – energična, zabavna i strastvena. U nju su se prije tri godine na tečaju kojeg je u Varaždinu vodio Kubanac Ramon zaljubile tri plavuše – Adriana, Ivana i Kristina.

Nakon više desetaka salsa festivala na koje su putovale po cijeloj regiji, odlučile su osnovati 'Blondish Salsa Crew' i Varaždincima pokazati što to znači kubanska salsa. U subotu, 16. lipnja u TTS centru u Varaždinu održat će se prvi po redu festival kubanske salse Salsa Crew Explosion.

- Salsa festivali doista su posebni doživljaj. Iako su često noge umorne od plesa, baterije su uvijek napunjene. Kako tako nešto ne postoji u Varaždinu, kao prave entuzijastice, ideju smo sprovele u djelo i nadamo se da će zaživjeti i da će se festival održavati svake godine. Instruktori koji će držati radionicu jedni su od najboljih u regiji – pojašnjava jedna od plavuša, Adriana Martinjak

Salsa Crew Explosion sastoji se od dva dijela, onog za prave plesače i one koji će to tek postatii. U prvom dijelu, od 14 do 18 sati na prvom katu TTS-a održavat će se radionice koje će voditi Nemanja Lazović, Nemanja Borisavljević i Ramon Noa Caraballo. Drugi dio je Explosion party u Maraschino craft baru od 22 sata gdje će se svi zainteresirani imati priliku upoznati s kubanskom salsom, a ulaz je besplatan.

Komentari

13.06.2018. 10:12h Zadnja izmjena: 13.06.2018. 10:30