Triatlon klub Ultra organizira program radionica, predavanja i tjelesnog vježbanja "S Karlom i Fumom do zdravlja". Program je besplatan za sve sudionike.

Vježbanje kreće od 01.06. na otvorenom prostoru, parking ispod Dravskog mosta i prva livada prema Areni Varaždin. Termini u lipnju ponedjeljak i srijeda od 19.00 do 20.00, i subota od 7.45 do 8.45 Ako se pokaže dovoljan interes dodati će se još jedan termin (za plivanje, vožnju biciklom, trčanje, planinarenje, Alpe...). Isto tako ovisno o odazivu program se može produžiti i na srpanj. Ciljevi vježbanja koji se žele postići su unaprijeđenje i zaštita zdravlja, stjecanje zdravih navika i poboljšanje cjelokupne kvalitete života, a provoditi će se pod stručnim vodstvom Karle Čović, prof.

Program je namijenjen rekreativcima bez obzira na dob, spol i fizičku spremu, da li se samo želite pokrenuti, uživati u prirodi i dobrom društvu, skinuti kilograme ili pripremiti za Ironman. U projekt su uključeni i sponzori Triatlon kluba Ultra, Salon za njegu i oblikovanje tijela Aromavita, Butik Ana Kraš i SG salon. 

Komentari

29.05.2020. 09:14h Zadnja izmjena: 29.05.2020. 09:14