najava turnira

Trofej Grada Varaždina će u Graberju okupiti preko 300 sudionika

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 03.10.2020. 08:51

Zadnja izmjena: 03.10.2020. 08:51

U subotu, 10. listopada 2020. godine u Sportskoj dvorani Graberje u Varaždinu održat će se Trofej grada Varaždina 2020 (turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima u organizaciji Sportskog plesnog kluba Valcer te suorganizaciji Plesnog kluba Takt i Hrvatskog sportskog plesnog saveza.

Trofej grada Varaždina okupit će preko 300 sudionika u različitim disciplinama sportskog dijela natjecanja te u večernjem dijelu show programa. Natjecanja će započeti već u ranijim prijepodnevnim satima u diciplinama u kojima će snage odmjeriti pojedinci, grupe i formacije dok su natjecanja plesnih parova na rasporedu u poslijepodnevnim satima. Natjecatelji će se varaždinskoj publici predstaviti u dvije discipline sportskog plesa, disciplini latinskoameričkih plesova (samba, cha-cha, rumba, pasodoble i jive) i disciplini standardnih plesova (engleski valcer, tango, bečki valcer, slowfox i quickstep). Večernji dio u kojem će sudjelovati najbolji natjecatelji započet će svečanim otvorenjem te defileom svih sudionika.

Natjecanja u obje discipline sportskog plesa bit će izrazito interesantna i zanimljiva, a Trofej grada Varaždina okupit će sudionike sve dobi od najmlađih plesača u kategoriji mlađih osnovaca (mlađi od 9 godina) pa sve do najstarijih sudionika u kategoriji veterani III (stariji od 55 godina).

Pokrovitelj natjecanja je Grad Varaždin uz potporu Zajednice sportskih udruga grada Varaždina te Turističke zajednice grada Varaždina.

Komentari