zanimljiva suradnja

U Biškupcu će se odigrati predstava 'Krtice' - spoj kulture i sporta

Objavljeno: 03.11.2016. 08:33

Foto: PR

Predstava 'Krtice' je prvi zajednički projekt nastao zanimljivom suradnjom između NK Varteksa i Kerekesh Teatra, a odigrat će se u petak, 18. studenog, s početkom u 20 sati u Vatrogasnom domu u Biškupcu.

Spomenuta predstava inače je nagrađivana komedija Kerekesh Teatra u u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju domar Stjepan Radički konstantno bori s krticama.

Uz testiranje svih mogućih metoda kako bi istjerao nesretne krtice u pomoću mu pristižu i razni prijatelji i neprijatelji poput bivšeg ministra Linića, Žarka Potočnjaka, Siniše Popovića ili Massima.

Budući da su Ljubomir i Jan Kerekeš dugogodišnji Varteksovi navijači, ideja spajanja kulture i sporta se zapravo sama nametnula, te će tako posjetitelji imati priliku uživati u pravoj kulturno - nogometnoj poslastici.

Redatelj ove predstave je Ljubomir Kerekeš, dok Jan Kerekeš u predstavi glumi više od 15 likova, a bio je nominiran i za Nagradu hrvatskog glumišta 2015. godine.

Cijena ulaznice iznosi 50 kuna, a mogu se nabaviti u ugostiteljskim objektima Perla, Medonja i Gool u Varaždinu, odnosno u Pivnici Kahli u Kućan Marofu.

Komentari