od 27. veljače do 29. veljače

U Centru za mlade počinju besplatne radionice o produkciji filma

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 21.02.2020. 08:16

Zadnja izmjena: 21.02.2020. 08:19

U Centru za mlade, od 27. veljače do 29. veljače počinju besplatne radionice o produkciji filma za organizacije civilnog društva. Radionice će se održavati popodne, svakim danom od 17:00 do 20:00 sati.

S ciljem jačanja vještina izražavanja i prikazivanja djelatnosti udruga i drugih organizacija kroz medij filma sudionici će moći snimati, montirati i stvarati zajednički film. Radionice se provode u sklopu projekta Svi smo mi kultura. Prijave su otvorene do 26. veljače do 23:00h putem linka za prijavu.

Svaki dan će sudionici moći raditi drugom tehnikom te su radionice tematski podijeljene na tri područja: kamera i snimanje, jednominutni film i film u jednom kadru. Voditelji radionica su Petar Lebinec te Hrvoje Selec, dugogodišnji VANIMAtori, a pridružit će im se i Ivan Stjepan Lucić, montažer.

Sudionici radionica imat će priliku izraditi video virtualne šetnje prostorom Centra za mlade te će ista biti dostupna na webu projekta: www.czmvz.org. Za više informacija možete posjetiti i Facebook stranicu projekta.

Projekt Svi smo mi kultura provodi Udruga mladih V.U.K. s partnerima Gradom Varaždinom, Filmsko- kreativnim studiom VANIMA, Udrugom Trash i Udrugom MOP Sveučilišta Sjever. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Komentari