cjelodnevni program

U Cestici će se održati Sport Fest – velika sportska priredba za entuzijaste i natjecatelje

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 12.06.2019. 14:59

Zadnja izmjena: 12.06.2019. 15:34

U subotu, 15. lipnja, u Cestici će se održati Sport Fest – velika sportska priredba za entuzijaste i natjecatelje. Manifestaciju organizira Udruga mladih Hiperaktivni Cestica i Udruga for life, a  pod pokroviteljstvom Općine Cestica.

Cjelodnevni je program podijeljen na dva dijela – prijepodnevni za entuzijaste i djecu te natjecateljski u poslijepodnevnim satima.

Prvi dio programa počinje u 10 sati ujutro, a sudionici će se imati priliku okušati u napuhancima, na poligonu, jahanju, nogometu na mantinele, odbojci na pijesku, streličarstvu i paintballu sa spužvastim loptama.

Poslijepodne su na redu natjecateljski programi, koji će se u večernjim satima održati pod reflektorima. Od 16 sati su na rasporedu će nogomet, odbojka na pijesku, košarka (hakl), natjecati će u prolasku vojničkog poligona, bench pressu te guranju gume i povlačenju konopa.

Za natjecanja u nogometu, odbojci i košarkaškom haklu može se prijaviti do petka (14. lipnja) do 10 sati, nakon čega će se održati javno izvlačenje parova i podijeliti prijavljene ekipe u skupine.  Prijave se primaju na mail; [email protected]

Za sve je posjetitelje organizirano je mjerenje krvnog tlaka i potkožnog masnog tkiva. Voće i cijeđeni sokovi za djecu su besplatni.

 

Komentari