''Jer svirati se mora''

U dvorištu palače Sermage sljedeće subote nastupa Damir Kedžo

Piše: eMagazin

Objavljeno: 01.06.2021. 12:41

Zadnja izmjena: 01.06.2021. 12:41

U subotu, 12. lipnja s početkom u 20,30 sati u dvorištu Palače Sermage održat će se koncert Damira Kedže pod nazivom Poljubi me sad.

Suorganizator koncerta je HNK u Varaždinu u sklopu projekta Ministarstva kulture i medija RH Jer svirati se mora.

Kedžo je publiku očarao pjesmom Sve u meni se budi, a nakon toga niže samo hitove, pjesmom Srce mi umire za njom  pobijedio je na Zagrebačkom festivalu. Pjesme Vidi se izdaleka,  Poljubi me sad, Divlji vjetre, Sjeti se, Hram  samo su neke od pjesama kojima je  osvojio  eter i  srca publike.

Pobijedio je na Dora natjecanju 2020. natjecanju pjesmom  Divlji vjetre i sudjelovao u prvom online / virtualnom Eurovision 2020. Njegove pjesme su u Top 10 najslušanijih u Hrvatskoj po svim službenim statistikama. Aktualni singl Hram,  regionalni je duet koji ruši sve rekorde slušanosti. Damirov aktualni album nosi ime Poljubi me sad baš kao i koncerti koje će Damir održati u Varaždinu 12.6./ dvorište palače Sermage, 17.6.  u Zagrebu/ atrij dvorane Lisinski, 24.6. u Rijeci/ u vrtu Art kvarta- bivšeg kompleksa  Benčić.

Koncert u Varaždinu počinje u 20:30 sati, vrata će biti otvorena u 19.30 sati. Više detalja uvijek je dostupno na društvenim mrežama Instagram i  Faceboook  Damira Kedže.

Dio ulaznica je u prodaji na blagajni Kazališta.

 

Komentari