predstave,premijera i diplome

U varaždinskom HNK-u sljedeći tjedan vas očekuju raznovrsni sadržaji

Objavljeno: 03.01.2017. 12:30

Foto: Arhiva

Od sljedećeg tjedna u varaždinskom Hrvatskom narodnom kazalištu posjetitelje očekuju razne kazališne predstave, jedna svečana premijera i podjela diploma studentima Fakulteta organizacije i informatike.

U utorak, 10. siječnja će se na Sceni Zvonimir Rogoz, a u režiji Lee Anastazie Fleger s početkom u 20 sati održati izvedba kazališne predstave 'Bog masakra' Yasmine Reze

U petak, 13. siječnja će se u Velikoj koncertnoj dvorani dodijeliti diplome studentima Fakulteta organizacije i informatike iz Varaždina. Istog dana, ali u 19.30 sati na Velikoj sceni će se održati svečana premijera projekta Kesnije Zec i Saše Božića, pod nazivom #VARAŽDIN.

 #Varaždin je autorski projekt Ksenije Zec i Saše Božića, nastao kao rezultat istraživanja umjetnika i glumaca o životu mladih ljudi i srednjoškolaca u Varaždinu.

U subotu se nastavlja podjela diploma studentima Fakulteta organizacije i informatike, u nedjelju je u 20 sati na Sceni Zvonimir Rogoz na rasporedu kajkavska komedija 'Bogi Ivač Znova' u režiji Ljubomira Kerekeša, dok će se sljedeća kazališna izvedba održati u utorak, 17. siječnja, u 20 sati, također na Sceni Zvonimir Rogoz.

Naime, tu je riječ o 'Čeličnim magnolijama' Roberta Harlinga, a u režiji Barbare Rocco.

 

Komentari