Dobra vijest za sve mame i tate, a ponajviše za mališane stiže iz Lumini shopping centra u kojem se otvara Twister igraonica – najveća i najopremljenija u regiji.

Na čak 600 kvadrata otkriva se vrelo nepresušne zabave koje nijednog mališana neće ostaviti ravnodušnim. Roditelji mogu biti bezbrižni, jer o djeci će, dok obavljaju shopping, brinuti educirani animatori.

Od četvrtka pa tijekom cijelog vikenda trajat će luda zabava, uz nagrade i slobodan ulaz za sve mališane i roditelje. Tijekom prijepodneva u četvrtak i petak su na otvorenje pozvani i svi vrtići Varaždinske županije, pa će ti mališani imati čast među prvima otkriti njene uzbudljive sadržaje.

RADIONICE, IGRE I PREDSTAVE POVODOM OTVORENJA (17.-20.3.)

•    U četvrtak od 17 sati sva djeca moći će upoznati glavnog šefa igraonice, maskotu Pandu s kojim će se igrati, izraditi panda kolačiće, a i plesati pod pravim disko svjetlima.
•    U petak od 17 sati Twister priprema pravu čaroliju. Održava se Magic event uz najbolje mađioničare koji će izvoditi vješte mađioničarske trikove. Tu će biti i teta umjetnica koja će svakom mališanu naslikati na lice štogod poželi.
•    U subotu od 11 sati u Twister igraonicu dolaze pravi gusari koji za sve pripremaju predstavu „Eko jeka i čarobna planeta“, ludi disko te gusarske igre i potragu za blagom. Svi mališani na kraju će dobiti poklon figure od balona. U 17 sati u Twister dolazi delegacija Snježnog kraljevstva predvođena Elsom, Anom i Olafom.
•    Nedjelja je rezervirana za pripreme za Uskrs. Uz predstavu „Putovanje uskršnjeg zeca“ sva djeca će naučiti izrađivati dekorativne zečiće te ukrašavati pisanice raznim slikarskim tehnikama. Za kraj dana organiziran je veliki disko s maskotom Pandom s kojim će svi moći plesati uz svoje najdraže glazbene hitove.

Dolaskom igraonice 'Twister', Lumini ponovo potvrđuje status najpopularnijeg centra za shopping i zabavu u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a posjetiteljima pruža još jedan neodoljiv povod za obiteljski izlazak.

Ključne riječi: djeca, igraonica, lumini centar,

Komentari

15.03.2016. 17:45h

Foto: Ilustracija