Prijavite se, broj je ograničen

U nedjelju 5. biciklijada „Med skrajski bregi“ namijenjena svim dobnim skupinama

Objavljeno: 24.08.2016. 08:28

Foto: Grad Ivanec

U nedjelju, 28. kolovoza, Društvo za športsku rekreaciju Salinovec organizira 5. biciklijadu „Med skrajski bregi“, koja se ove godine održava kao projekt „Edukacija biciklista o boljoj uočljivosti u cestovnom prometu“.

Riječ je o drugom dijelu projekta koji s ukupno 27.400 kuna novčano pomažu MUP i županijska Zaklada za prevenciju kriminaliteta Sv. Mihovil. Prvi dio projekta, u koji je bilo uključeno 30 učenika nižih razreda područne škole u Salinovcu, domaćini su odradili u lipnju, a sada slijedi drugi dio – biciklijada namijenjena svim dobnim skupinama.

Prijave su u Salinovcu od 13 do 13:45 sati, a nakon toga počinje biciklijada na ruti Salinovec – Stažnjevec – Lančić – Knapić – Ivanec – Prigorec – Ivanečka Željeznica – Salinovec. Biciklijada počinje u 14 sati.

Očekuje se sudjelovanje 120 biciklista, za koje su osigurani topli obrok, majica, reflektirajući prsluk, stražnja bljeskalica i tzv. mačje oči. Svu spomenutu opremu sudionici će dobiti u trajno vlasništvo. S obzirom na ograničen broj sudionika, mole se svi zainteresirani da na prijavu dođu čim prije.

Organizatori poručuju sljedeće: djeca mlađa od 16 godina obavezno moraju nositi zaštitnu kacigu, djeca od 6. razreda i mlađi mogu voziti samo uz pratnju jednog od roditelja, dok djeca 7. i 8. razreda i mladež do 17. godina mogu voziti samo uz potpisanu suglasnost roditelja (potpisuje se kod prijave).

Partneri na projektu su Udruga za šport i rekreaciju Stažnjevec, Društvo za športsku rekreaciju Lančić - Knapić, Udruga za sportsku rekreaciju Ivanečka Željeznica i Udruga građana Prigorec.

Sve informacije kod voditelja projekta prof. Kruna Poje (mob:  0915277867, [email protected]) i tajnika DŠR-a Salinovec Stjepana Četrteka (mob: 0915883857, [email protected])

 

Komentari