na franjevačkom trgu

U nedjelju tradicionalni festival moderne duhovne glazbe „Hvalospjev Ljubavi“ 2020.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 28.09.2020. 09:00

Zadnja izmjena: 28.09.2020. 09:02

Foto: Varaždinska biskupija

U nedjelju, 04.listopada na Franjevačkom trgu u Varaždinu (kod kipa Grgura Ninskog), održat će se 11. po redu tradicionalni festival moderne duhovne glazbe „Hvalospjev Ljubavi“ 2020. u sklopu kojeg će ove godine veliki koncert održati širom Hrvatske i susjednih zemalja poznati kantautor moderne duhovne glazbe i Samostalni glazbeni umjetnik Antonio Tkalec.

Na koncertu, koji počinje u 19:45 sati, Antonia će pratiti njegovi dugogodišnji prateći glazbenici i prateći vokali (ekipa od ukupno 10 glazbenika), a gost na koncertu biti će vlč. Tihomir Kosec, koji je, osim što je sjajan svećenik, poznat i po tome što je i izuzetan glazbenik.

Antonio je prošle godine proslavio 20 godina uspješne karijere u modernoj duhovnoj glazbi s kojom je od ministarstva Kulture Republike Hrvatske zaradio status Samostalnog glazbenog umjetnika te je tako postao jedini profesionalni glazbenik u Europi koji je ovaj status primio stvarajući samo modernu duhovnu glazbu. Trenutno radi na petom studijskom albumu na kojem će također gostovati i neki svjetski poznati glazbenici, a koncert u Varaždinu bit će nešto jako posebno što vrijedi doći poslušati.

Nema ulaznica i svi ste dobrodošli.

Komentari