panel rasprava i predstavljanje

U petak će se na Sveučilištu Sjever predstaviti novi poslijediplomski studij „Poduzetništvo i EU fondovi“

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 13.11.2018. 09:33

Zadnja izmjena: 13.11.2018. 12:18

Foto: Arhiva

Sveučilište Sjever i Hrvatska gospodarska komora organiziraju panel raspravu i predstavljanje specijalističkog poslijediplomskog studija „Poduzetništvo i EU fondovi“ koje će se održati u petak u 12 sati na Sveučilištu Sjever ( zgrada UNIN2, dvorana 115).

Nakon predstavljanja će se održati panel diskusija na temu „Partnerstvo čovjeka i stroja“ s naglaskom na iskustva provođenja digitalne transformacije i Industrije 4.0 u hrvatskom gospodarstvu. Panelisti će prikazati kako znanjem i vještinama na uspješan način implementiraju inovativna rješenja i primjenjuju suvremene metode poslovanja, te time najbolje prikazati mogućnosti i beneficije upisa specijalističkog poslijediplomskog studija „Poduzetništvo i EU fondovi.“

Ovaj multidisciplinaran i moderan studij rađen je u skladu s potrebama tržišta rada, te će na njemu studenti steći vještine prijeko potrebne za razvoj moderne, na znanju temeljene ekonomije, s naglaskom na učenju poduzetničkih vještina primjenjivih u svim segmentima gospodarstva. Na studiju će predavati profesori sa Sveučilišta Sjever i drugih hrvatskih sveučilišta, brojni domaći i inozemni eminentni stručnjaci iz gospodarstva, te eksperti iz Hrvatske gospodarske komore. Registracija sudionika i prijavni obrazac dostupni su na službenoj internetskoj stranici Sveučilišta Sjever.

Komentari