korisno predavanje

U petak posjetite predavanje u organizaciji Rotary cluba i saznajte kako do uspjeha u karijeri

Objavljeno: 25.01.2017. 20:25

Zadnja izmjena: 25.01.2017. 20:26

Foto: Rotary Club Varaždin 1181

Rotary Club Varaždin 1181 poziva sve zainteresirane da se pridruže na tradicionalnim Rotary predavanjima koja ove godine kreću od ovog petka.

Naime, u petak, u Park Boutique Hotelu s početkom u 19:30 sati će se održati predavanje prof. Borisa Blažinića na temu 'Kako do uspjeha u karijeri? Psihologija uspjeha'

Boris Blažinčić je profesor psihologije, sudski vještak za psihologiju, predavač, trener, konzultant i Business Coach za razvoj potencijala i povećanje osobne i organizacijske učinkovitosti. Na temelju dugogodišnjeg iskustva u zemlji i inozemstvu već jedanaest godina uspješno vodi Centar za razvoj osobnosti d.o.o. i  Institut za kvalitetu i razvoj ljudskih potencijala.

Predavanje je iz više razloga korisno za svakog sudionika, a posebice ako želite posao ili osjećate da zaslužujete više i bolje, ako se osjećate bespomoćno i beznadno jer ne znate kojim putem krenuti, ili ako ste u stresu, imate nisko samopouzdanje i osjećate strah od budućnosti, ili pak ako se ne znate kako se suočiti sa svojim unutarnjim saboterima na putu do uspjeha. Odgovore na ta i sva dodatna pitanja možete saznati ukoliko posjetite predavanje u petak, a ulaz je slobodan. 

Komentari