povedite djecu na igru i zabavu

U ponedjeljak počinje besplatan Aquacity ljetni dječji kamp - evo detalja

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 13.06.2018. 17:38

Zadnja izmjena: 13.06.2018. 17:40

Ljetni kamp Aquacity besplatan je kamp za djecu predškolske i školske dobi. Održavati će se na kupalištu Aquacity svakog ponedjeljka, srijede i petka u vremenu od 17 do 19h u razdoblju od 18.6. do 15.8.2018.

Uz stručno vodstvo, djeca će uživati u sportskim igrama, pričama, likovnom, glazbenom i dramskom stvaralaštvu, istraživanju, kvizovima, pokusima te ostalim osmišljenim aktivnostima.

Organizatori samog projekta su Aquacity Varaždin i Grad Varaždin, a voditelji projekta su Anja Hrain, Denis Mladenović i Lana Žiher.

U provedbu projekta kao suorganizator se uključila i Zajednica sportskih udruga grada Varaždina odnosno univerzalna sportska škola „Sportska Abeceda“, zadužena za sportski dio programa, Društvo Naša djeca Varaždin za ostale aktivnosti kampa te Grad Varaždin-prijatelj djece.

Plan kampa je osmišljen tako da se svakog dana kampa odvijaju različite aktivnosti.

  •  "Sportski ponedjeljak"- razne sportske aktivnosti i igre pod stručnim vodstvom kineziologa  iz „Sportske abecede“ uz pomoć voditeljica kampa Anje Hrain i Lane Žiher.
  • "Srijeda - Istražujmo Zajedno!" - pokusi, kvizovi, igre, razgovor, parlaonice uz cilj socijalizacije te upoznavanja svijeta oko sebe.
  • "Petak - Izrazimo se kroz umjetnost!"- slikanje, bojanje, crtanje ,izrađivanje skulptura, korištenje prirodnih materijala ,čitanje knjiga i priča za djecu, facepaint, pjevanje, plesanje, sviranje.

Uz to, dolaze gosti iz DND-a (voditelji gitare, plesa, sintisajzera i mnogi drugi), a biti će još gostiju i događaja koji će upotpuniti program kampa. Pratnja odrasle osobe uz djecu je obvezna, no za vrijeme trajanja kampa roditelji su slobodni iskusiti čari kupališta u ove vruće ljetne dane. Kamp počinje u ponedjeljak 18.lipnja.

 

Komentari