REKREACIJA I DRUŽENJE u predblagdansko vrijeme

Sportski plesni klub Valcer iz Varaždina časti vas besplatnim podukama plesa

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 20.11.2017. 09:47

Zadnja izmjena: 20.11.2017. 10:01

Foto: Ilustracija

U sklopu provedbe aktivnosti usmjerenih na mlade i rad s mladima od javnih potreba za Grad Varaždin, Sportski plesni klub Valcer iz Varaždina poziva sve građanke i građane Varaždina starosti od 15 do 35 godina da se tijekom ovih predblagdanskih dana studenog i prosinca priključe projektu i zaplešu – besplatno.

Kako u SPK Valceru nude doista raznovrsne plesne poduke, od društvenih, standardnih i latinoameričkih plesova do hip-hopa, MTV dance-a i Zumba Fitness-a, svatko zainteresiran moći će odabrati sebi najbliži oblik opuštanja ili rekreacije.

Idealna je stoga ovo prilika, kako poručuju, da ionako opušteno predblagdansko vrijeme Varaždinke i Varaždinci „začine“ dobrim, korisnim i vedrim oblikom zabave i opuštanja, steknu i nova prijateljstva. Ili da se čak i aktivno uključe pa natječu u sportskim plesnim disciplinama.

Informacije o tome gdje i kada te na koju vrstu aktivnosti se može besplatno priključiti u sklopu ovog projekta, mogu se pronaći na službenim internetskim stranicama www.valcer.hr ili pak telefonskim putem na broj svi 091 601 68 20.

Komentari