U SUBOTU 14.PROSINCA

U sportskoj dvorani Ludbreg, održava se 6. festival plesa “LUDANCE – Ludbreg pleše”

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 12.12.2019. 15:18

Zadnja izmjena: 12.12.2019. 15:19

U subotu 14. prosinca u 17 sati u sportskoj dvorani Ludbreg, održava se 6. festival plesa “LUDANCE – Ludbreg pleše” u organizaciji KUD-a “Anka Ošpuh”.

Festival je osmišljen s ciljem popularizacije plesa u aktivnostima djece i mladih i s godinama je postao jedan od najvećih mitinga mladih plesača na području sjeverozapadne Hrvatske.

– LUDANCE je od početka bio prepoznat kao zanimljiv, a stigli smo sretno i do njegovog šestog izdanja. Ove godine okupili smo rekordan broj izvođača. Uz naših 6 grupa iz KUD-a, nastupit će još dvanaest gostujućih grupa, tako da ćemo ove subote u dvorani vidjeti preko pet stotina djece i mladih – rekla nam je Ana Katalenić, jedna od voditeljica ludbreških plesnih skupina.

Očekuje se i brojna publika, a organizatori će se i ovaj put potruditi da atmosfera bude vesela, razigrana i puna pozitivne energije.

U programu sudjeluju: PS “G&B“ OŠ Martijanec, PS “JABUČICE“ OŠ Martijanec, PS “M-FIT” Novi Marof, PS “JUMP“ Koprivnica,  PS “ZEMLJA SREĆE” Varaždin, UDRUGA “BALANS CODE” Sveta Nedelja, PK “PLAN B“ Varaždin, PS “SPINBOX“ Novi Marof, PS “VIVONA“ Čakovec, LUDBREŠKE MAŽORETKINJE, PMS “LENA“ Varaždin, SPK “Valcer” Varaždin i sve plesne grupe KUD-a “Anka Ošpuh”.

 

Komentari