pravi koncert za zagrijavanje

U subotu vas na Korzu opet očekuje adventska čarolija uz The Frajle

Objavljeno: 15.12.2017. 17:51

Zadnja izmjena: 15.12.2017. 17:54

I trećeg adventskog vikenda u Varaždinu posjetitelje očekuje bogat program, a vjerujemo da će vremenske prilike dopustiti da se programi održe prema planu koji najavljuje The Frajle, ali još mnoštvo toga.

Na Trgu kralja Tomislava, odnosno Bijelom Korzu sutra će u 11 sati nastupiti Mali slavuji Društva Naša djeca Varaždin dok će navečer od 19 sati za dobru zabavu biti zadužene uvijek drage gošće The Frajle.

Prije nastupa Frajli, na adventskom će vijencu ispred varaždinske katedrale biti upaljena treća adventska svijeća, a upalit će je predsjednica Dječjeg gradskog vijeća Eva Škerbić, uz prigodni glazbeni program zbora mladih župe Ludbreg Trinitas.

I na Kapucinskom trgu, omiljenom odredištu klizača, predstoji veseli vikend. Uz cjelodnevnu priliku za klizanje, u subotu od 22 do 23.30 sati i Disko Sklisko te kuću Djeda Mraza, u 17 sati nastupit će Matt Shaft dok će u nedjelju u 17 sati zapjevati Štigleci.

Kiša je ipak poremetila večerašnje planove i nastup Trnje band tria, koji su trebali nastupiti na Trgu Miljenka Stančića pa je njihov koncert odgođen za dva dana kasnije, u nedjelju na istom mjestu s početkom u 17 sati.

 

Komentari