zanimljivi program

U svibnju na aerodromu u Varaždinu višednevni moto susret- evo kakav je program pripremljen

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 17.03.2019. 10:54

Zadnja izmjena: 17.03.2019. 11:45

Puno je prošlo, točnije, sedam godina od zadnjeg moto susreta u Varaždinu, ali svi strastveni motoristi i oni koji će nakon ovog događaja to postati, su napokon dočekali veliki povratak susreta u Varaždin. 

Za moto susret u Varaždinu koji će se na aerdromu održati od 10.-12.svibnja zaduženi su Show Concept, MK Baroker i Rotary Club Varaždin 1181. Program je bogat i raznolik, pa vas tako u petak očekuje veliko okupljanje svih motorista, klopa i cuga dobrodošlice te dva koncerta. Prvi dan nastupaju tribute AC/DC band The Godfathers te Rock N Roll train by Cota 64. Drugi dan slijedi defile kroz grad sa zaustavljanjem na Kapucinskom trgu i kratkim kaskaderskim programom. Nakon povratka na aerodrom ponovno vas čeka uživanje uz dobru mjuzu jer imamo dva benda koji će se pobrinuti za to. Uz Dj zagrijavanje će odraditi band iznenađenja, a za najjaču zabavu zadužen je Davor Gobac i njegov Psihomodopop.

U subotu se spremite i za različite moto igre i natjecanja. Od kaskadera na dva motora i jednim quadom do drag racinga čiji će se pobjednici određivati uličnim stilom, tko prvi prođe cilj. Bez štoperice, samo strogo oko sudaca Oko 18 sati, pridružiti će se četiristotinjak motora Rotary Maratona u organizaciji Rotary Club Varaždin 1181.

 

Komentari