Animirajte do mile volje

U tijeku prijave za besplatne dječje radionice i programe u sklopu 7. VAFI festivala

Objavljeno: 08.04.2016. 21:06

Foto: VANIMA

Program sedmog izdanja VAFI festivala već je spreman, a kako bi bio prepoznatljiv po interaktivnosti i obrazovnoj komponenti organizatori su pripremili dvije radionice za djecu i traže polaznike.

Polaznici prve radionice moći će naučiti više o stop animaciji, odnosno tehnici pikselacije od utorka, 19. travnja, do četvrtka, 21. travnja, u uredu VANIME, na adresi Augusta Šenoe 12 u Varaždinu. Trodnevna radionica trajat će po tri sata – od 15 do 18, a namijenjena je za djecu od 10 do 14 godina. 

Ovaj edukacijski program u sklopu 7. VAFI festivala, vodit će Mizmor Watzman iz Izraela. Mlada izraelska animatorica sa sudionicima će pokretati ni manje ni više već ljudska tijela.

Drugu, jednodnevnu radionicu produkcije zvuka za animirani film održat će Nikola Janković iz Media Education Centra za djecu iz Srbije. Polaznici - djeca od 9 do 15 godina – moći će učiti kako nastaje zvuk za animirane filmove u subotu, 23. travnja, od 10 do 12 sati, također u uredu organizatora, na adresi Augusta Šenoe 12.

Nikola Janković će isti dan u 16:30 sati održati i javnu prezentaciju o zvuku na animiranom filmu.

Način prijave

Broj polaznika na radionicama je ograničen pa se za pohađanje potrebno prijaviti na e-mail organizatora [email protected] do petka, 15. travnja.

U poruci obavezno treba napisati ime i prezime, dob polaznika, i broj mobitela odgovorne (kontakt) osobe. Naravno treba navesti i za koju se radionicu polaznik prijavljuje.

Sudjelovanje na radionicama, kao i svi ostali sadržaji za publiku na VAFI-ju su besplatni.

Komentari