jedinstvena utrka

Upoznajte najljepše dijelove Varaždinske županije kroz 137 km dugu biciklijadu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 23.09.2020. 12:57

Zadnja izmjena: 23.09.2020. 12:58

NajKaj cestovni biciklistički rekreativni maraton Varaždinskom županijom u svom trećem i još zanimljivijem izdanju u subotu održat će se ove subote, 26.rujna.

Radi se o jedinstvenoj utrci kojom ćete kroz 137 km upoznati najljepše dijelove Varaždinskog kraja. Start i cilj bit će u Beretincu gdje se nalazi XC baza BBK ASI, a početak je u 10 sati.

Ne znaš gdje je Visoko i zašto se na Žganom vinu pije voda? U punom sjaju kroz 137 kilometara i 1730 visinaca, odgovore na ta i mnoga druga pitanja pruža ti jedinstveni maraton brdsko biciklističkog kluba ASI. Za sve željne uživanja u pojedinim dionicama maratona, ali s manje kilometara u nogama, od ove godine i MALI Tour de Kaj dužine 76 km! Osim toga očekuju vas i bogati startni paket, izdašna okrjepa za podizanje energije kako bi u punoj brzini mogao uletjeti u cilj u Beretincu, a na kraju i još izdašniji obrok pri obiteljskom gospodarstvu Canjuga.

Cilj utrke je obići zadane kontrolne točke zadanom trasom utrke unutar vremenskog limita. Obaveza svih natjecatelja je da prije utrke prouče trasu utrke i kontrolne točke da ne dođe do neželjenih situacija. Zadana trasa utrke je obavezna i odstupanje od trase kaznit će se diskvalifikacijom. Kontrolne točke su redom: KT1 Varaždinske Toplice, KT2 Visoko, KT3 Margečan/Osečka, KT4 Žgano vino, KT5 Trakošćan i KT6 Donje Ladanje – zgrada mjesnog odbora.

Više informacija saznajte OVDJE.

 

 

Komentari