humanitarna utrka

Odtrčite dva kruga oko Starog grada i pomozite nezbrinutoj djeci i dlakavim njuškicama u 'Spasu'

Objavljeno: 10.12.2018. 19:36

Zadnja izmjena: 10.12.2018. 19:36

U subotu 15. prosinca održat će se utrka u organizaciji Studentskog zbora FOI i Trkačkog kluba "Marathon 95" s početkom u 10 sati. Utrka će se održati na prostoru Starog Grada i trčat će se dva kruga, s time da će se jedan krug trčati po bedemu, a zatim oko samog Starog Grada.

Start utrke biti će ispred kule kod lančanog mosta, dok je cilj u samoj kuli. Na ključnim mjestima na stazi biti će redari koji će usmjeravati sudionike, odnosno osigurati da isti ostanu na stazi. Kako bi utrka bila zanimljivija, trčat će se odvojeno po starosnim skupinama u razmaku od 15 minuta.

Raspored i broj određuje organizator, a maksimalan broj trkača u jednoj grupi je 20. U slučaju povećanog interesa organizator formira grupe i vrijeme starta prema broju prijavljenih u pojedinoj grupi. Svi koji su zainteresirani za ovakvu vrstu utrke trebaju popuniti obrazac.

Važno je naglasiti kako će se utrka održati bez obzira na vremenske uvjete, a sudjelovanje je na vlastitu odgovornost. Za sudionike će biti osigurani klipići i topli čaj, a najbrže u kategoriji organizatori će nagraditi simboličnim nagradama. Preporučena donacija za utrku je 20 kuna, a prihodi od kotizacije idu za Dom za nezbrinutu djecu "Nova budućnost", Ludbreško sunce i Udrugu SPAS.

Komentari