Od da Vincija do Tesle

Varaždin: U tijeku prijave za besplatne radionice 14. izdanja Festivala znanosti

Objavljeno: 04.04.2016. 19:03

Foto: Arhiva

Festival znanosti i ove će se godine održati u Varaždinu od 18. do 23. travnja s temom "Znanost i umjetnost"...

Kroz pet dana zanimljivih radionica i predavanja znatiželjnici će se upoznati s životom i radom Nikole Tesle i Leonarda da Vincija.

Posjetitelji će upoznati zanimljiv svijet kukaca, robotike, digitalne fotografije, optičke iluzije te još pregršt zanimljivih tema od kojih neke već pripremaju i varaždinski gimnazijalci.

Organizatori Festivala znanosti 2016. Varaždin su Međunarodna agencija za razvoj (MARA d.o.o.), Fakultet organizacije i informatike Varaždin te Grad Varaždin, dok su sudionici na Festivalu Grad Varaždin, Gradski muzej Varaždin, Sveučilište Sjever, Prva gimnazija Varaždin, DV Bajka, DV Čira-Čara, DV Varaždin, DV Dječji svijet, I. OŠ Varaždin, IV. Osnovna škola Varaždin, VI. Osnovna škola Varaždin te Elektrostrojarska škola Varaždin.

Sudjelovanje na Festivalu je besplatno, a omogućeno je svima, od predškolaca, nižih i viših razreda osnovne škole, mladih i odraslih sve do osoba treće životne dobi.

Sve radionice i predavanja provodit će se na području Grada Varaždina, u prostorijama sudionika, a detalje o lokacijama, kao i program i opis radionica, možete pronaći na službenim stranicama organizatora i službenoj Facebook stranici Festivala.

Komentari