VARAŽDINSKI TOP

Varaždinska građanska garda i ove subote organizira glasno pucanje

Objavljeno: 01.07.2020. 18:50

Zadnja izmjena: 01.07.2020. 18:51

Varaždinska građanska garda nastavlja s tradicionalni glasnim pucnjem iz topa, na Starom gradu. Ove subote, 4. srpnja u sklopu svečane smjene straže, točno u podne uzicu Varaždinskog topa povući će ravnateljica II. gimnazije Varaždin - Zdravka Grđan.

Zdravka Grđan je prof. pedagogije i prof. njemačkog jezika i književnosti, ravnateljica II. gimnazije Varaždin i iznad svega - pedagog.

Osim što je na čelu vrlo uspješnog kolektiva, koji usput nosi prestižni naslov: Škola za život, Zdravka je i spritus movens za brojne projekte kojima je gimnazija nosioc ili partner u projektu. Projekti kao što su: Erasmus +, Schulen: Partner der Zukunft, Pearls i višegodišnji projekt koji zajedno provode sa Udrugom vaterana 7. gardijske brigade “Puma” - „Tragovima lokalnog i nacionalnog identiteta“.

Druga gimnazija Varaždin nositelj je, a Zdravka voditeljica Centra izvrsnosti iz nacionalne povijesti, prvi i jedini u RH, ali i Europskoj uniji.

Učenici II. gimnazije Varaždin redovno postižu zapažene rezultate na učeničkim takmičenjima, kako iz redovnih predmeta tako i na sportskom planu.

Komentari