glazbeni spektakl

Varaždinska će publika 11. veljače uživati u nastupu Tomislava Bralića i klape Intrade

Objavljeno: 10.01.2017. 14:37

Zadnja izmjena: 18.01.2017. 13:40

Foto: PR

Tomislav Bralić i klapa Intrade i ove godine nastavljaju niz uspješnih koncerata te će se tako varaždinskoj publici ponovno predstaviti i to 11. veljače, povodom Valentinova, na pozornici u Areni.

Nakon rasprodanog koncerta u zagrebačkoj Ciboni, na redu su koncerti u Rijeci, a potom i u Varaždinu. Publika će imati priliku uživati u velikim hitovima klape, sve od 'Zora bila', Croatio iz duše te ljubim', 'Škrinja jubavi', 'Zalutali pogled', pa do 'Ne mogu te prestat jubit' koji se već više od sedam mjeseci nalazi na samim vrhovima radijskih top lista.

Klapa Intrade je nedavno predstavila i novi singl 'Lipe oči' koji je rezultat već provjerene uspješne suradnje s Vinkom Barčotom koji potpisuje stihove i glazbu.

Već nekoliko puta su svojim jedinstvenim glazbenim nastupom oduševili vjernu publiku, a ovog puta će im se na pozornici pridružiti i Četiri tenora koji će talijanskim kanconama i arijama dodatno začiniti koncert. Četiri tenora čine Marko Škugor, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Đani Stipaničev.

Ulaznice za koncert u Varaždinu  u prodaju kreću u ponedjeljak u Scardoni na Srebrnjaku 64 u Zagrebu te na portalu eventim.hr, na kioscima Tiska i Petrolu.

 

 

 

 

 

Komentari