Ove godine po prvi puta izbor za Najljepšu mamu Varaždinske županije održava se u Varaždinu i u subotu uoči Dana žena, 7. ožujka s početkom u 18.00 sati u Koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu, a ulaz je besplatan. Mame se natječu u dobi od 23 do 53 godine.

Za glazbeni program pobrinuti će se Lucija Job i Gabrijela Hrženjak, dok je voditeljska palica prepuštena iskusnoj Karmen Špiranec. Na izboru u Varaždinu prisutna će biti i Maja Gnjidić Vredecchia, vlasnica licence izbora za Najljepšu mamu Hrvatske, a organizaciju izbora za Sjevernu regiju predvodi Maja Vincek, nositeljica lente finala NMH Simpatičnost 2018. 

Glavni pokrovitelj ove manifestacije je Varaždinska županija i Turistička zajednica Varaždinske županije. Također, izbor za Najljepšu mamu Varaždinske županije za Najljepšu mamu Hrvatske sponzoriraju Vinarija Šafran, Vinarija Kopjar, Wellness centar Asja, Ivančica Pahor jewellery, Frizersko-kozmetičarski salon Daliborka, Cvjećarnica Flora Rustica, Torte i kolači by M. Vincek, Mayer d.o.o. i Kuća magične trave OPG Jakopović. Najljepše mame odjenuti će kreacije varaždinske dizajnerice Ane Kraš.

Komentari

29.02.2020. 08:52h Zadnja izmjena: 29.02.2020. 08:52