BOGATI VIKEND

VARAŽDINSKE TOPLICE Dođite na Lajk za bajK i na Etno vikend u Grašćevini

Objavljeno: 11.07.2018. 15:53

Zadnja izmjena: 11.07.2018. 15:56

Toplička udruga mladih je domaćin 7. topličke biciklijade Lajk za bajk, koja će se održati ove subote. Kao i prethodnih godina okupljanje je na Trgu Republike Hrvatske od 9 sati, dok je planirani start u 10:30 sati.

Cilj 7. biciklijade bit će u Ulici nad zidom, nakon čega se nastavlja zabavni program do kasnih sati uz nastupe DJ-a i bogatu ugostiteljsku ponudu. Duljina biciklističke rute je 33 kilometara i ne vozi se po makadamu. Kotizacija iznosi 30 kuna u što je uključeno majica biciklijade, piće na startu i hrana na cilju. – Prijava putem elektronske pošte nema, kao što je to bilo prethodnih godina, ali neovisno o tome osigurali smo dovoljnu količinu majici za naše sudionike – poručuju organizatori.

 

Eko etno vikend u Grešćevini, a u nedjelju kotlovina

Veselo će biti i u Grešćevini na Eko etno vikendu kojeg organizira Udruga „Biserna dolina“. Okupljanje je zakazano za subotu u 15 sati. U 16 sati konjskim zapregama sudionici svečanosti odlaze na njivu, gdje će biti održan prikaz žetve raži. Posjetitelji će moći vidjeti i izradu šopa, dok je od 19 sati zajednička seoska večera i ples pod zvijezdama. Nedjelja je pak rezervirana za natjecanje ekipa u pripremi kotlovine uz živu glazbu i goste iznenađenja. Tijekom oba dana održavat će se cjelodnevna „Slama Land Art“ radionica, igre za djecu na slami, demonstracije izrade konja i feniksa od slame...

Komentari