uskoro kreću na turneju

Varaždinski folklorni ansambl traži plesače i svirače - evo kada se održavaju audicije

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 11.03.2018. 17:53

Zadnja izmjena: 11.03.2018. 17:58

Varaždinski folklorni ansambl raspisuje audiciju za plesače i svirače koji bi se aktivno priključili radu ansambla. Na audiciju se pozivaju osobe od 15 do 24 godine starosti, a prethodno iskustvo nije uvjet. Na audiciju se pozivaju i potpuni početnici u svijetu folklora, kao i plesači i svirači koji dosadašnje iskustvo žele prošiti kroz rad u Varaždinskom folklornom ansamblu.

.Voditelji ansambla su mladi stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom, a atmosfera na probama uvijek je opuštena i prijateljska. VFA folkloru pristupa s visokom razinom kvalitete u radu, što potvrđuju i brojne nagrade, između ostalog nagrada za najbolji hrvatski folklorni ansambl na 22. Susretu hrvatskih folklornih ansambala.

U 2018. godini ansambl slavi 20. obljetnicu rada. Taj mali jubilej ansambl će proslaviti s dvije inozemne turneje. Krajem lipnja ansambl će sudjelovati na međunarodnom festivalu folklora u mjestu Kröv na rijeci Mosel u Njemačkoj, dok će se u kolovozu VFA uputiti u poljski grad Poznań.

Audicije se održavaju svakog ponedjeljka, srijede i petka u 19:30 u prostorijama ansambla u Aninoj ulici 11 u Varaždinu.

Komentari